KURTBOĞAZI BARAJI ARTIK IŞIL IŞIL

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaz mevsiminin başlamasıyla Ankara Büyükşehir ANFA ekipleri, Başkentlilerin yaz aylarında uğrak noktası olan Kurtboğazı Barajı'nda aydınlatma çalışmalarını tamamladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bulunan park ve yeşil alanları yaz akşamlarına hazırlıyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ANFA Genel Müdürlüğü, Kurtboğazı Barajı’nda hava şartlarından ya da teknik nedenlerden dolayı yıpranan ve çalışmayan aydınlatma direklerini bakım ve onarımdan geçirdi.

BAŞKENTLİLER YAZ AKŞAMLARINDA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ZAMAN GEÇİREBİLECEK

Pandemi sürecinde normalleşme süreciyle birlikte yeşil alanlarda ve parklarda vakit geçirmeye başlayan Başkentliler, Kurtboğazı Barajı’nda yapılan aydınlatma çalışması ile bundan sonra özellikle akşam saatlerinde gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecek.

Ankara’nın en güzel yeşil alanlarından biri olan Kurtboğazı Barajı’nda titiz bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, y ıllar önce imalatı yapılan ancak elektrik bağlantıları eksik bırakılan 1 mono blok trafo, 544 aydınlatma direği, 2 ana dağıtım panosu, 9 aydınlatma panosu, 1 nizamiye binası, 1 idari bina, 2 mescit, 2 wc, 1 peyzaj binası, 2 güvenlik binası, 1 restoran ile 50 eski beton ve demir hava hat direklerine de demontaj işlemi gerçekleştirdi.

KURTBOĞAZI BARAJI YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DAHA AYDINLIK

Büyükşehir ekipleri, peyzaj ve çevre düzenlemesinden park ve bahçelerin bakım onarımına kadar Başkent’i güzelleştiren pek çok çalışmaya imza atmaya devam ediyor.

Vatandaşların aileleri ile birlikte daha güvenli ve daha aydınlık bir ortamda zaman geçirmelerine imkan sağlayan ANFA ekipleri; 1 bekoloder, 1 mobil vinç, 6 elektrik teknisyeni ve 2 demir doğrama ustası ile birlikte bir ay içinde aydınlatma çalışmalarını tamamlayarak barajı ışıl ışıl yaptı.

#

20 Tem 2020 - 13:06 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Ufuk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Ufuk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Ufuk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Ufuk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.