MANSUR YAVAŞ’IN DİKKATİNE

SİNCAN MANSUR YAVAŞTAN HİZMET BEKLİYORRR

MANSUR YAVAŞ’IN DİKKATİNE

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı görevine seçilen Mansur Yavaş’tan Sincanlıların beklediği hizmetlerin başında 10 yılı aşkın süredir yarım kalan yüzme havuzu inşaatının biran önce bitirilmesi isteniyor.Fatih mahallesi Yenikent yolunun sağındaki yüzme havuzu inşaatı ,Sincan eski belediye başkanı Hasan Altın döneminde başladı.Ancak müteahhitle olan itilaf nedeniyle mahkemelik olununca inşaat yarım kaldı.O günden bugüne inşaatta hiçbir ilerleme olmazken,buraya yapılan harcama yani milli servet te heba oldu.

Kısa bir süre öncesine kadar balicilerin ,uyuşturucuların meskeni haline gelen bu bina özel hareketin Fatih Mahallesine taşınmasından sonra özel hareket polislerinin yoğun çalışmaları sonucunda uhucu ve balicilerden temizlendi.Şimdi ise özellikle Fatih mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm Sincanlılar buranın bir an önce faaliyete geçmesini ve halkın hizmetine sunulmasını istiyorlar.

#

20 Nis 2019 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Ufuk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Ufuk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Ufuk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Ufuk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.