MİNİKLER’DEN YERLİ MALI MESAJI

Yerli Malı Haftası” Nitelikli İlkeli Nesiller Anaokulu (NİNO) öğrencileri tarafından etkinliklerle kutlandı.

Öğrenci velilerinin ikramlarıyla hazırlanan kutlama programında, minik öğrenciler keyifli bir gün geçirdi. Nino’da düzenlenen Yerli Malı Haftası programına öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Kutlamalar, birbirinden güzel renkli görüntülere sahne oldu.

Yerli Malı Tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığına dikkat çeken Nitelikli İlkeli Nesiller Anaokulu (NİNO) Müdürü Hande Coşkun, “Ders araçlarını, giysilerini, harçlığını tutumlu kullanan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Küçükken boşa akan su musluğu, gereksiz yanan lambayı kapatan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Okul çağlarında zamanı iyi değerlendirme alışkanlığı kazanan insan bu huyundan vazgeçmez. O nedenle çocukları küçük yaşlarda tutumlu olmaya özendirmeliyiz” dedi.

3 yaş, 4 yaş ve 5 yaş grubunda ki miniklerimizin düzenlediği etkinliklerde yerli malı haftası ile ilgili tekerlemeler, yarışmalar ve oyunlar sergilendi. Nino Anaokulu Öğrenci velilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, velilerin evlerinden getirdikleri yiyecekler, miniklerle beraber paylaşıldı.

#

19 Ara 2017 - 11:05 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Ufuk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Ufuk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Ufuk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Ufuk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.