MAMAK'TA ÜCRETSİZ FİDAN DAĞITIMI

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen yıl artıran Mamak Belediyesi vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı. Belediyenin önünde kurulan stantlar...

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen yıl artıran Mamak Belediyesi vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı. Belediyenin önünde kurulan stantlarda vatandaşlara çam, sedir, kara çam, sarı çam dağıtımı yapıldı. Daha yeşil bir Mamak için vatandaşla el ele veren belediye ekipleri, kurulan stantta 10 bin fidan dağıtmayı hedefliyor. Düzenlenen çeşitli organizasyonlarla on binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ta hazırladığımız kentsel dönüşüm projelerinin büyük bir bölümü yeşil alanlara ayrılmış durumda. Ancak biz kentsel dönüşüm projelerine ayırdığımız yeşil alanlarla yetinmiyoruz. Her yıl ilkbaharda çeşitli ağaç dikim organizasyonları gerçekleştiriyoruz ve on binlerce fidanı toprakla buluşturuyoruz” dedi.

#

21 May 2017 - 10:08 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Ufuk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Ufuk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Ufuk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Ufuk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.