İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz Minikleri Ziyaret Etti

Şehit Emrah Yiğit Anaokulu’nu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem SOLMAZ, okulun yeni yapılan sınıf ve alanlarını ziyaret etti.

Solmaz öğretmenler, veliler ve öğrencilerle sohbet etti. Velilerin hazırlamış olduğu Hacivat Karagöz gölge oyununu izleyen Solmaz, velilerin yaptıkları çalışmaları, okula katkılarını dinledi ve onlara teşekkür etti.

Sınıflarda öğrencileri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem SOLMAZ, öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi ve çocukların hepsiyle sohbet etti Solmaz konuşmasında “Dünyada birçok büyük ülke ile eğitim noktasında birçok boyutta aynı çizgiyi Sincan’da yakalamış olduğumuz görmek bizleri sevindiriyor ve bu çizgiyi çok daha yukarılara taşımak istiyoruz” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

#

07 May 2017 - 11:14 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Ufuk Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Ufuk Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Ufuk Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Ufuk Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.